sobota 10. května 2014

Soutěžte s jhpodlahy /jéháčkem/ a vyhrajte tablet Acer a mnoho dalších cen!!!!!

SOUTĚŽTE a VYHRAJTE
1.cena tablet Acer


Vyhrajte tablet Acer s androidem a dalších 30 cen

Objednejte u nás zboží v hodnotě nad 500Kč* od 11.5.2014 do 15.8.2014 a správně zodpovězte na tipovací otázku:

"V kolika základních barevných odstínech se vyrábí židle Jitro?"

Váš tip zadejte do pole poznámka v posledním kroku objednávky, při zadávání Vašich kontaktních údajů.
Šanci má vyhrát opravdu každý.
Držíme Vám palce!!!

Seznam cen:
1.         cena tablet Acer s androidem
2.-5.     cena box na svačinu sigikid
6.-10.   cena láhev na pití sigikid
11.-20. cena látkový přívešek hand made na klíče
21.-31. cena poukaz na nákup zboží  v hodnotě 100Kč na www.jhpodlahy.cz

*cena za zboží - bez poštovného

Pravidla soutěže1. „Soutěž o tablet a dalších 30 cen “ (dále jen „soutěž“) pořádá internetový obchod www.jhpodlahy.cz. Soutěž probíhá od 11.5.2014 do 11.5.2014
2. Soutěže se může zúčastnit každý občan starší 18-ti let, který na internetovém obchodě www.jhpodlahy.cz, a http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=499405  v uvedeném období nakoupí zboží v hodnotě převyšující 500Kč, zodpoví soutěžní otázku a splní podmínky soutěže.
3. Výherce bude určen tak, že se porovnají odpovědi všech soutěžících. Soutěžící, jehož odpověď bude nejbližší správné odpovědi a splní podmínky soutěže, se stává výhercem odpovídající ceny. V případě, že by na některou výhru mělo nárok více výherců (jejich odpověď bude shodná), bude výhra přiřazena nejprve tomu, kdo se účastnil v čase platnosti soutěže dříve.
4. Výherce bude obchodem www.jhpodlahy.cz. kontaktován na emailové adrese, kterou zadal při odesílání objednávky a dotázán na údaje pro předání výhry. Nepodaří-li se ve lhůtě 14 dní od vyhlášení výsledků soutěže výherce kontaktovat, nebo doručit výherci výhru, propadá výhra ve prospěch obchodu www.jhpodlahy.cz. .
5. Odesláním odpovědí na soutěžní otázku vyjadřuje soutěžící souhlas s těmito pravidly a poskytuje obchodu www.jhpodlahy.cz. dobrovolně souhlas se zpracováním svých osobních údajů - jména, příjmení, adresy, telefonního čísla a dalších údajů, které budou získány v rámci soutěže, pro účely organizace soutěže. Souhlas je možné kdykoliv písemně odvolat na adrese sídla obchodu. Odvolání souhlasu však může mít za následek nemožnost předání případné výhry. Soutěžící má právo na přístup k osobním údajům, právo požádat o vysvětlení a případně právo požadovat odstranění vzniklého stavu, zejména blokování, provedení opravy, doplnění či likvidaci jeho údajů a další práva uvedená v z. č. 101/2000 Sb. (o ochraně osobních údajů).
6. jhpodlahy.cz nenese odpovědnost za jakoukoliv technickou chybu při odesílání nebo zpracování a má právo konečného rozhodnutí ve všech záležitostech soutěže včetně jejího ukončení. jhpodlahy.cz je oprávněn kdykoliv změnit tato pravidla, a to zveřejněním změny na www.jhpodlahy.cz.
7. Účastník soutěže souhlasí se zasláním zpráv na uvedený e-mail, které budou obsahovat vyhodnocení soutěže, případné sdělení o výhře a další nabídky internetového obchodu www.jhpodlahy.cz.
8. Tato pravidla jsou platná a účinná od 11.5.2014.

Žádné komentáře:

Okomentovat