úterý 21. července 2015

Propolisová mast na suché části kůže, 40ml

Propolisová mast na suché části kůže, 40ml s jemnou přirozenou vůní medu a meduňky citrónové

Propolisová mast je složena z přírodního propolisu, mango másla, kokosového a avokádového oleje a kakaového másla.
Propolis:
  • Posiluje a chrání pokožku před poškozením.
  • Je silným antioxidantem, pomáhá při obnově buněk. Je účinný v boji proti vráskám, pokožku omlazuje, vyhlazuje, vyživuje a hydratuje.
  • Pro své antibakteriální, protizánětlivé, hojivé a zklidňující účinky je vhodný i pro citlivou pleť, na pokožku se sklonem k akné, i na ekzematickou pokožku.
  • Ošetřuje a zklidňuje poškozenou a podrážděnou pokožku, pokožku po popálení, slunění, holení a depilaci. Zmírňuje zarudnutí pokožky, svědění a podráždění.
Propolis - přírodní propolis je produktem včel. Je to lepkavá pryskyřičná hmota, která obsahuje přibližně 120 - 140 cenných látek rostlinného původu, např. pryskyřice, éterické oleje, vosk, třísloviny, pyl, minerální látky, flavonoidy, organické a mastné kyseliny, vitaminy skupiny B, vitamin E atd.Látky obsažené v propolisu mají širokospektrální blahodárné účinky na lidský organismus. Je považován za nejsilnější přírodní antibiotikum.Propolis je při pokojové teplotě vláčný, v chladu je tvrdý a křehký.
Mango máslo - vždy udělá dobrou službu pokožce. Vhodné na suchou pokožku - má hydratační, vyživující, zvláčňující, změkčující, zklidňující, hojivé, regenerační a ochranné účinky
Kokosový olej - zvlhčuje pleť, udržuje hebkou a zdravou pleť. Byl už před staletími využíván jako ochrana před slunečním zářením a vysušováním slaným mořským vzduchem
Kakaové máslo - má zvláčňujícímu efekt, který pomáhá dotvářet sametovou pleť. Vhodné na suchou, popraskanou a svědící kůži.
Složení:
propolis, avokádový olej, kokosový olej, mango máslo, kakaové máslo
Množství v balení: 40ml
Datum spotřeby 1 rok od dodání. Skladujte v chladu a suchu - prodloužíte tak životnost.
Upozornění - propolis je alergenem, můžete na něj být alergičtí, mast vyzkoušejte nejprve na kousku kůže. 

Mýdlo je k objednání ZDE
Nově také na www.jehacko.cz





Žádné komentáře:

Okomentovat