úterý 8. září 2015

Aloe vera gel 100ml

Aloe vera gel 100ml
Charakteristika:Aloe vera gel je certifikovaný produkt, vyrobený z ekologicky pěstovaných a zpracovávaných listů léčivé rostliny aloe vera.Je čirá až mírně zakalená kapalina s jemnou zeleninovou vůní.Je snadno rozpustný ve vodě, má pH 3,5 - 4,5.
Účinky v kosmetice:hydratační, změkčující, zklidňující, hojivé, protizánětlivé, regenerační, vyživující, ochranné, antiseptické, antioxidační, konzervační 
Význam v kosmetice:Příznivé účinky aloe vera jsou známy již tisíce let. Díky širokému obsahu vitamínů, minerálů, aminokyselin a dalších účinných látek a díky svým širokospektrálním příznivým účinkem na lidský organismus se často používá v různých kosmetických produktech v ošetřující i v dekorativní kosmetice.
Aloe vera se pro svou schopnost okysličovat zárodečné buňky pokožky často používá v ošetřující kosmetice pro regeneraci pokožky.Má silné hydratační účinky, je účinným antioxidantem, zpomaluje projevy stárnutí, pomáhá v boji proti vráskám, vyhlazuje a rozjasňuje pleť.
Uklidňuje podrážděnou a namáhanou pokožku, obnovuje přirozené pH.Má výrazné hojivé a antiseptické vlastnosti. Hojí rány při popáleninách, modřinách, odřeninách, zklidňuje pokožku po štípnutí hmyzem.
Ošetřuje pokožku po opalování, depilaci, holení a pomáhá při akné, proti vlasovým lupům, při plísňových onemocněních nohou atd.Je vhodný na všechny typy pokožky, na zralou pleť, unavenou pleť, mastnou pleť, pleť se sklonem k akné atd.
Kosmetické produkty:Péče o pleť, pokožku, rty, vlasy: např. pleťové krémy, pleťové masky, tělové krémy a mléka, přípravky na opalování a po opalování, po holení a depilaci, tekutá mýdla, sprchové gely, krémy na ruce, šampony a kondicionéry na vlasy, balzámy a rtěnky na rty, krémy a gely na nohy , masážní gely, zubní pasty. Šampony a čistící prostředky určené pro domácí zvířata atd. 
Dávkování v kosmetických produktech:15 - 100%

Aloe Vera gel je k objednání ZDE
Nově také na www.jehacko.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat