středa 10. února 2016

Pro tvořivé - základ pro výrobu tělového másla

Šlehané koupelové máslo - základ pro výrobu 250g

Šlehané koupelové máslo - základ pro výrobu - je jedinečná kosmetická báze crystal OPC určená pro domácí výrobu šlehaných koupelových másel, krémových mýdel, holicích krémů, peelingů, čistících pěn na obličej apod.
Šlehané koupelové máslo - je hustší krémové konzistence, zářivě bílé barvy, neprůhledný, bez vůně a zápachu, s pH: 5,5.Je rozpustný ve vodě.

Charakteristika:- je ideální základnou pro výrobu šlehaných mýdel, másel, krémů na holení, čistících pěn na obličej, pleťových a tělových peelingů atd.- vytváří bohatou krémovou pěnu- neobsahuje parabeny- nedráždí pokožku, zanechává ji hedvábně jemnou, měkkou, čistou a hydratovanou, přítomnost glycerinu zanechává příjemný pocit na pokožce
Příklady použití: V případě, že je základ příliš tuhý, umístněte jej v uzavřeném kelímku do horké vody, aby změkl. 1. Požadované množství základu dejte do misky.2. Přidejte silici nebo kosmetickou vůni a GL COLOR nebo práškovou micu, podle potřeby.3. Mixujte s ručním mixérem po dobu 3-5 minut.
Peeling: Přidejte 25-50% soli nebo cukru. Použijte hrubou sůl (např. mořskou nebo himalájskou) nebo surový hnědý cukr. Jemná sůl se v základě rozpustí a ztratí se peelingový efekt.
Dvoubarevné koupelové máslo:Rozdělte základ připravený podle předchozího návodu na dvě části a použijte dvě různé barvy. Vrsty střídejte v průhledné dóze.

Složení :  Glycerin, Aqua, Sodium Cocoyl Isethionate, Sorbitol, Disodium Lauryl sulfosuccinate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Tetrasodium EDTA
Balení: v plastovém kelímku, 250g

K objednání ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat