neděle 14. srpna 2016

Letní ovocný tělový peeling mango a avokádo

Letní ovocný tělový peeling mango a avokádo
- perfektní pro krásnou a vyživenou pokožku, vhodný i na opálenou pokožku. Velmi jemný a šetrný a úžasně voňavý po svěžím mangu.
Ovocný mango prášek
Mango je bohaté na vitaminy E, C, A, minerály (např. Draslík, měď, selen), ovocné kyseliny, flavonoidy a další účinné látky. Mango má antioxidační, regenerační, omlazující, hydratační a čistící účinky. Je vhodné pro všechny typy pleti, pro suchou, zralou, citlivou pleť, i pro pleť se sklonem k akné
Avokádový olej
Je velice dobře vstřebatelný kůží – vyživuje pokožku a vytváří na ní ochranný film. Pomáhá zmírňovat poškození způsobené spálením od slunce. Díky sterolinu (přírodnímu stereoidu) zamezuje tvorbě stařeckých skvrn. Díky vysokému podílu vitamínu E zabraňuje kožním zánětům, podráždění pokožky, zjemňuje a vyhlazuje pleť.
Kokosový olej - dokonale hydratuje pokožku, pomáhá proti akné, odstraňuje z peti nečistoty
Po koupeli doporučujeme jemně otřít pokožku ručníkem a ošetřit krémem.
Složení: kokosový olej, avokádový olej, mořská sůl, třtinový a bílý cukr, Vitamín E,  mango ovocný prášek, vonná essence grep, extrakt z grepových jadýrek
Vyrobeno: základní složky mýdla ve Velké Británii a ČR. Třtinový cukr ostrov Mauricius. Peeling vyroben s láskou Hand made v dílničce Voňavá dílna(R)

Baleno ve skleničce na fotu - dekorativní, vhodné jako dárek

Balení:80 ml

Datum expirace je cca. 6 měsíců, nejsou použity konzervační látky. Chraňte peeling před vodou. Voda je nositelem baktérií a může peelingu zkrátit dobu trvanlivosti.

Peeling je k objednání ZDE
Nově také na www.jehacko.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat