pátek 20. března 2015

Kreativní balíček - Výroba konopného pleťového krému 100 ml

Kreativní balíček - odvážené suroviny k výrobě konopného pleťového krému pro zdravou pleť

Rády byste si vyrobili vlastní domácí pleťový krém a nechcete utrácet za suroviny ve velkém balení a často za vysoké poštovné?  Pak pro Vás máme kreativní sadu na výrobu přírodního pleťového krému. V sadě je množsví surovin na 2 balení krému po 50ml. Je to z toho důvodu, že se Vám bude krém lépe připravovat, větší množství snadněni našleháte a navíc budete ít dárek i pro vaši kamarádku, maminku....sousedku...

 Kreativní sada obsahuje odvážené složky k výrobě 100 ml pleťového krému:

- konopný olej
- bambucké máslo
- sojový olej
- sadu 2 sterilních doziček na krém
- dvě bílé samolepky určené k vlastnímu popisu (obrázku)
- tištěný recept a návod
- elektronický fotonávod bude odeslán flerpoštou
- tajnou ingredienci
- doporučení o použití a skladování



Buďte IN s naší Kreativní sadou a vyzkoušejte výrobu domácího pleťového krému.
V obchůdku máme také Kreativní sadu pro výrobu balzámu na rty.



Kreativní sada je k objednání ZDE

Účinky složek krému:
Konopný olej - patří mezi nejbohatší zdrojem vyvážených esenciálních mastných kyselin. Příznivě reguluje lidský organismus. Zlepšuje pleť, zabraňuje tvorbě vrásek. Krásně hydratuje, je vhodný pro suchou a zničenou pleť.Dobře se vstřebává, nezanechává na pokožce mastný film. Pomáhá při akné, atopickém ekzému a lupénce. Zmírňuje svědění. Je vhodný také na dětskou pokožku.

Bambucké máslo - dokonale hydratuje pokožku. Přispívá k redukci očních vrásek. Snadno se vstřebává, neucpává póry a zechává pokožku jemnou, hebkou a prodyšnou. Zpomaluje proces stárnutí. Má hojivý efekt. Zmírňuje akné, tmavé skrny na kůži a strije.  Doporučujeme ho také po saunování a slunění.

Sójový olej -  má velmi přínosné účinky na pleť. Zjemňuje ji, vyhlazuje a zvláčňuje. Redukuje vrásky , působí protizánětlivě a zabraňuje vzniku akné a vyrážek.


Žádné komentáře:

Okomentovat