pondělí 2. března 2015

Skořicový olej

 Skořicový olej 100ml

Vyrobený hand made z prověřených surovin. Skořicový olej je možné dále používat při výrobě mýdel a kosmetiky.

Skořicový olej můžete použít do aromalamp - navozuje velmi příjemnou uklidňující atmosférů. Nechá rozehrát všechny smysly. Můžete jej použít do vonných pot-pourri na toaletu. Např. vystříhnete srdíčko z tvrdého papíru, zavěsíte na šňůrku a kápnete na něj kapku skořicového oleje.

Skořicový olej můžete použít do peelingu proti celulitidě. Způsobuje prokrvení - zčervenání a zahřátí pokožky. Nedoporučuji používat na ruce(paže) a krk. Sama jsem jej použila na "druhou bradu" - pálil a měla jsem červené skvrny.
Po použití peelingu (stehna, bříško, boky) ošetřete pokožku zklidňujícím tělovým krémem.

Recept ma rychlý domácí skořicový peeling - použijete cukr, med, olivový olej, kapku skořicového oleje a citrónovu šťávu. Masírujete pokožku při sprchování.

Hand made vyrobený skořicový olej. Skořicový olej zraje 10 dnů. Pokud je vyprodán, právě se vyrábí a dodáme ho vždy čerstvý. Může se tedy prodloužit doba dodání na max. 10 dnů :-)

Skořicový olej je velmi silný a může "popálit" pokožku i uvnitř organismu. Pro použítí jako lék  užívejte 1 kapku až dvě denně ráno k snídani. vmíchejte do musli, zakápněte do čaje nebo na toast.
Skořicový olej má velmi silné účinky k posílení imunity, k očištění organismu proti plísním a houbám. Má desinfekční účinky v dutině ústní.

Balení: 100 ml
Olej je zabalen v plastové dekorativní lahvičce s mašličkou

Skořicový olej k zakoupení ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat