středa 21. ledna 2015

Mýdla Hand made

Dílnička 

http://www.jhpodlahy.cz/mydlo-kozi-mleko-s-vuni-cokoladovy-pomerancDětská a dospělácká ručně vyráběná mýdla. Na výběr různé druhy. Vybírejte dle barev a vůně, která je Vám sympatická, hodí se k Vám do interiéru. Mýdla jsou obohacena o bambucké máslo, kokosový olej, olivový olej, kozí mléko, ovesné vločky a další přírodní a osvědčené produkty.

http://www.jhpodlahy.cz/mydlo-kozi-mleko-s-vuni-cokoladovy-pomeranc1http://www.jhpodlahy.cz/mydlo-kozi-mleko-s-vuni-cokoladovy-pomeranc0Např. Bambucké máslo - chrání pokožku před nepříznivými vlivy prostředí, regeneruje ji a hydratuje, zvyšuje elasticiti, tím, že podporuje tvorbu kolagenu a zpomaluje proces stárnutí. Působí v hlubokých vrstvách pokožky. Má také protizánětlivé a hojivé účinky. Poproduje přirozenou obranyschopnost pokožky. Působí účinně proti vráskám, suché pleti, striím a celulitidě. Vyživuje a hydratuje pokožku současně.


Mýdlíčka i sady mýdlíček jsou vždy dárkově zabalena, v celofánu s přírodní nebo barevnou mašličkou. Mýdla jsou opatřeny etiketou se složením, gramáží a datem expirace.

Nakoukněte k nám do DÍLNIČKY





Žádné komentáře:

Okomentovat