sobota 28. února 2015

Konopný pleťový krém pro zdravou pleť

Konopný pleťový krém pro zdravou pokožku a vzhled s bambuckým máslem. Vyroben s láskou a z kvalitních surovin v ideálním poměru.

Pokud jste již na citlivou pleť s akné vyzkoušeli vše, doporučuji tento přírodní produkt. Pleť je před použitím krému třeba omýt/vyčistit, a osvěžit studenou vodou. První účinky rozjasnění pleti jsou patrné již po dvou dnech používání. Po ránu bude pleť vypadat zdravější a projasněná.
Doporučení:
Pokud trpíte akné zvažte také změnu stravovacích návyků a dalších, o kterých víte, že Vaší pleti škodí a stejně si je dopřejete :) Konopný zdravý a přírodní krém tak bude třešinkou na pomyslném dortu péče o Vaši pleť :-)

Konopný olej - patří mezi nejbohatší zdrojem vyvážených esenciálních mastných kyselin. Příznivě reguluje lidský organismus. Zlepšuje pleť, zabraňuje tvorbě vrásek. Krásně hydratuje, je vhodný pro suchou a zničenou pleť.Dobře se vstřebává, nezanechává na pokožce mastný film. Pomáhá při akné, atopickém ekzému a lupénce. Zmírňuje svědění. Je vhodný také na dětskou pokožku.

Bambucké máslo - dokonale hydratuje pokožku. Přispívá k redukci očních vrásek. Snadno se vstřebává, neucpává póry a zechává pokožku jemnou, hebkou a prodyšnou. Zpomaluje proces stárnutí. Má hojivý efekt. Zmírňuje akné, tmavé skrny na kůži a strije.  Doporučujeme ho také po saunování a slunění.

Sójový olej -  má velmi přínosné účinky na pleť. Zjemňuje ji, vyhlazuje a zvláčňuje. Redukuje vrásky , působí protizánětlivě a zabraňuje vzniku akné a vyrážek.


Vitamín E - je důležitý pro své antioxidační účinky. Podporuje regeneraci buněk a zabraňuje tak jejich stárnutí. Omlazuje pokožku. zvyšuje její elasticitu. Vyhlazuje strukturu pleti. Má hydratační účinky. Účinně regeneruje pleť vystavenou slunci. Působí protizánětlivě. Zklidňuje pokožku po depilaci i opalování.

Použití: Na vyčištěnou a osušenou pleť nanášejte ráno a večer, nebo dle zvyku - potřeby. Pleť se  rozjasní, póry vyčistí. Budete spokojeni.

Doporučení: Uchovávejte v chladu. Krém je hypoalergenní, neobsahuje konzervanty, barviva a chemické přísady. Krém je vhodný i pro dětskou pokožku.

Krém je vyroben vždy čerstvý.

Baleno v bílé sterilní dózičce, 50ml s mašličkou, vhodný také jako dárek

Jedná se o dekorativní předmět.


Hotový krém je k objednání ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat