středa 25. února 2015

Kreativní balíček na výrobu balzámu na rty do vlastního obalu


Kreativní balíček na výrobu balzámu na rty do vlastního obalu (krabičky třeba od vašeho oblíbeného balzámu, který Vám již došel)

Rády byste si vyrobily balzám na rty? A nechce se Vám nakupovat suroviny ve velkém balení, které ani nespotřebujete, a které ve finále nejsou v takovém poměru, abyste jej spotřebovali do posledního gramu? A navíc mnohdy za vysoké poštovné?! Pak tady pro Vás máme kreativní balíček :-)

Suroviny na výrobu jednoho balzámu na rty  

Kreativní balíček obsahuje:
- odvážené suroviny na výrobu jednoho supervláčného balzámu na rty do vlastního obalu max. 15ml
- vůně dle výběru: sladký meloun, jahoda, aloe vera, zelený čaj, čokoládový pomeranč, růže, levandule, mandarinka (vyznačte v poznámce)
- recept a návod tištěný
- tajnou ingredienci pro plný vzhled

Přeji úspěšné tvoření, vyzkoušejte svůj um a kreativitu, a pokud Vám bude balzám vyhovovat, můžete si příště zakupit suuroviny ve větším množství :-)
Pozor - kreativní balíček neobsahuje obal (krabičku, dózičku), kam balzám na rty po přípravě přendáte.
Můj TIP:
Před použitím balzámu na rty můžete použít medový peeling, který vyrobíte se směsi hnědého cukru (může být i klasický cukr), olivového oleje a medu v poměru 3:2:1 (čili 3 lžíce cukru, 2 lžíce panenského olivového oleje za studena lisovaného a 1 lžící medu). Vše smícháte v plastové mističce a přidáte štávu z půlky citronu.
Medový peeling nepoužívejte na rty denně. Stačí 1xtýdně. Nespotřebovaný peeling využijte ve sprše a opeelingujte pokožku na stehnech a bříšku :)
Do ceny kreativního balíčku je započítána fler provize.
Jedná se o dekorativní předmět.
Poštovné může být také nižší - obyčejné odeslání za 21,- (vepiště do poznámky v objednávce). Poštovné je na vaše riziko.

Kreativní balíček k objednání ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat