pondělí 9. února 2015

Moje mýdlo - I.


Domácí čokoládové mýdlo s kávovým peelingem
Čokoládově hnědé mýdlo z kozího mléka (asi z hnědé kozičky). Mýdlo dostalo krásnou karamelově hnědou barvu už při vaření.http://www.fler.cz/vonava-dilna


Mýdlo je složeno - domácí sádlo z Moravy, Bio kozí mléko, hydroxid sodný, D-panthenol

Malý zázrak pro každodenní mytí. Pro všechny milovníky přírody a čokolády. Mýdlu jsem pomohla k peelingu mletou kávou z Oxalis s příchutí belgické čokolády a srouhanou pomerančovou kůrou a vonnou essencí čokoláda s pomerančem.


Mýdlo zrálo 5 týdnů


Složky:
Sádlo
- velmi vhodné pro citlivou a problematickou pokožku. Peeling kávou regeneruje pokožku a sádlo ji náležitě zvlhčí a vyživí. Proniká i do hlubších vrstev kůže.
D-panthenol
- je nejrozšířenějším vitaminem v kosmetice. Velmi dobře se vstřebává do pokožky a je vhodný pro všechny typy pleti se sníženou hydratací. Pomáhá vyhladit vrásky, omlazuje, působí protizánětlivě. Pomáhá při podráždění pokožky.


Kozí mléko
- má vysoký obsah vitamínů a minerálních látek a je bohaté na máselné tuky, což z něj dělá ideální hydratační prostředek. Nachází se v něm v hojné míře vitamin E, který je ,,nejlepší přítel" pokožky.  Krémová hladká textura je báječná pro výživu pokožky.

pH mýdla -
Vyrobeno: Hand made v dílničce Voňavá dílna, vařeno procesem "za studena"
Balení:

Barva a množství se může kus od kusu lišit. Mýdla jsou vždy opatřena etiketou o složení, gramáží a datem expirace.

Mýdlo je dárkově zabaleno v celofánu, ovázáno přírodní mašličkou.

Mýdlo si u nás můžete objednat

Žádné komentáře:

Okomentovat